Top laser ontharing Geheimen

Een behandeling vervaardigd gebruik betreffende laserlicht het door de haarkleurstof melanine is geabsorbeerd. Dit beschadigt de haarwortel, zodat een hoofdhaar na verschillende behandelingen niet verdere terug groeit. Uw huid is tijdens een laserontharing behandeling niet gespleten.

Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij ons enige goede dosis sterkte de haarfollikel behandeld, hetgeen resulteert in zowel pijn indien potentiële brandwonden.

Een Soprano laser vormt gebruik van de SHR-technologie. Dit staat voor Super Hair Removal. Door het gebruik produceren betreffende deze techniek wordt u behandeld met een betreffende de nieuwste en veiligste methodes om aangaande het overtollig haar af te komen op een comfortabele manier.

Gedurende dit intakegesprek is uitgelegd op welke manier u zich optimaal op de verzorging kan voorbereiden. Zo kan zijn dit bijvoorbeeld niet gewenst teneinde wegens een treatment te epileren en/of te waxen. Vanaf 6 tot 8 weken voor de verzorging kan u dan ook lekkerder geen gebruik meer van een zonnebank vervaardigen en doek voorkomt u langdurige blootstelling aan natuurlijk zonlicht.

DeSoprano Accordcombineert SHR lasertechnologie betreffende pijnloze IN-Motion vanwege snelle, pijnloze ontharing. De SHR lasertechnologie richt zich op de lederhuid en stelt de haarfollikels die daarin gevonden worden bloot aan korte warmteproducerende energiestoten.

Die hoofdharen mogen dan desgewenst wederom behandeld worden om een perfect uitkomst te bereiken ofwel te behouden.

Wij beschikken over professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Prima nazorg en communicatie staat bij ons voorop. Na de laser behandeling zal scheren, harsen ofwel epileren niet meer nodig bestaan.

Hierbij zal teneinde haren in het gezicht, elders op het lijf en onder andere op hier huidtransplantaten. Een expert laat ons minuscuul naaldje in het haarzakje glijden om dit elektrisch te vernietigen. Na elke verzorging geraken een hoofdharen zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

Voorafgaand aan ons behandeling ontvangt u iedere keer een voor niets intake, waarin veel medische vragen worden gesteld, en daar wordt bekeken ofwel uw huid en hoofdhaar bestemd bestaan teneinde te behandelen. Na afloop met de intake kan u regelrecht behandeld worden.

Nazorg permanent ontharen Als u dan ook een gevoelige huid bezit kunt u dan ook ons verzachtende en verkoelende crème aanbrengen na het ontharen.

Afhankelijk betreffende het gebied het u laat behandelen geraken de onkosten vanwege laserontharing berekend. Acura Geneeskundig Centrum hanteert een van prijs van € 50. Gedurende een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek ontvangt u dan ook een behandelvoorstel betreffende ons nauwkeurig kostenoverzicht.

Meteen kan zijn dit een ideale tijd om te starten met deze sessie betreffende Elos ontharingsbehandelingen. Zo raakt u dan ook alsnog wegens een zomertijd van uw ongewenste haargroei af. Indien u deze maand start, vervolgens ontvangt u dan ook twintig% korting op een gehele kuur. Laserontharing is exclusief uitgevoerd via

In de loop met de zeventiger jaren met de vorige eeuw kan zijn ontdekt, het bepaald laserlicht haar vermindering tot gevolg had. Die ontdekking werd in allereerste instantie gedaan voor de zogeheten ruby-lasers en alexandrite-lasers.

Eerst kon jouw vanwege ontharingsbehandelingen bijvoorbeeld harsen en permanent ontharen louter terug voor ons expert, doch nu kun je dit ook thuis doen. Dat is bijgevolg niet enkel een stuk goedkoper dan structurele bezoekjes met ons expert, doch tevens alsnog weleens beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *